Nieuwe trailer Annie met Jamie Foxx en Cameron Diaz

Sony Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de film remake Annie. Deze kun je hieronder bekijken. Gebaseerd op de dagelijkse comic strip uit 1924, Little Orphan Annie vertelde het verhaal van een klein meisje die, nadat ze ontsnapt uit een tehuis, wordt opgenomen in het huis van de rijke Oliver “Daddy” Warbucks.

Annie

2014, New York. Annie is een jong en gelukkig pleegkind. Oorspronkelijk als baby achtergelaten door haar ouders, met de belofte dat ze op een dag terug zouden komen, heeft ze een zwaar leven bij haar pleegmoeder Miss Hannigan. Maar alles verandert wanneer de burgemeesterskandidaat Will Stacks haar onder zijn hoede neemt. Hij gelooft dat hij haar beschermengel is, maar Annie denkt hier zelf heel anders over.

Wellicht is het verhaal beter bekend van de Broadway show uit 1977, met de bekende liedjes “Tomorrow” en “It’s the Hard-Knock Life”. Het verhaal is geschreven door Thomas Meehan, muziek door Charles Strouse en de liedteksten door Martin Charnin. De voorstelling is tweemaal geadapteerd voor het witte doek, in 1982 door John Huston en in 1999 als een televisie Disney-film.

Annie wordt geproduceerd door James Lassiter, Jada Pinkett Smith en Will Smith via hun Overbrook Entertainment productiebedrijf, en door Shawn ‘Jay Z’ Carter, Jay Brown en Tyran ‘Ty Ty’ Smith via Marcy Media. Will Gluck zal het script herzien, welke origineel geschreven is door Emma Thompson en herschreven door Aline Brosh McKenna.

De regie is in handen van Will Gluck (Easy A, Friends with Benefits). De hoofdrollen in de film zijn voor de jonge actrice Quvenzhané Wallis, Jamie Foxx, Cameron Diaz, Rose Byrne en Bobby Cannavale. Annie is vanaf 17 december 2014 in de bioscoop te zien.