Nieuwe trailer Arrow seizoen 7

Tijdens San Diego Comic-Con heeft The CW de eerste trailer vrijgegeven voor Arrow seizoen 7. Deze kun je hieronder bekijken Het zevende seizoen gaat op 15 oktober in première op The CW.

In de zesde seizoensfinale werd Oliver Queen gedwongen zichzelf te openbaren aan de wereld als de Green Arrow. Nu zal Oliver oog in oog komen te staan ​​met veel van de criminelen die hij achter de tralies plaatste, terwijl hij een nieuw thuis voor zichzelf bouwt in Slabside Maximum Security Prison. Oliver zal zich op een andere manier dan voorheen kwetsbaar voelen wanneer een mysterieuze nieuwe vijand zijn werk als Green Arrow begint te ontrafelen, hem uitdaagt zijn naam te zuiveren of het risico loopt alles te verliezen.

Arrow heeft hoofdrollen voor Stephen Amell als Oliver Queen, David Ramsey als John Diggle en Emily Bett Rickards als Felicity Smoak. Colton Haynes keert terug als Roy Harper in het nieuwe seizoen, nadat hij een tijdje is weggeweest.

De reeks is gebaseerd op de DC-personages en wordt uitvoerend geproduceerd door Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Wendy Mericle en Sarah Schechter. Arrow wordt geproduceerd door Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television.