Nieuwe trailer Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny

Bekijk hieronder de eerste trailer van Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny van regisseur Yuen Woo-ping. De film is het vervolg op Ang Lee‘s Crouching Tiger, Hidden Dragon.

Crouching Tiger Hidden Dragon Sword of Destiny

Crouching Tiger Hidden Dragon Sword of Destiny

Twintig jaar na het eerste deel strijdt een groep legendarische ridders en soldaten voor vrede en gerechtigheid. Hiervoor moeten ze een 400 jaar oud zwaard beschermen. De groep – bestaande uit Silent Wolf (Donnie Yen), Yu Shu-lien (Michelle Yeoh), Tie-Fang en Snow Vase – zal alles in de strijd moeten gooien om het uit de handen van de kwaadaardige Hades Dai te houden.

De film wordt geregisseerd door Yuen Woo-ping op basis van een scenario door John Fusco. Het verhaal is gebaseerd op het boek Iron Knight, Silver Vase van Wang Dulu en is het vijfde boek in de Crane-Iron serie. Het is ook een vervolg op de film Crouching Tiger, Hidden Dragon uit 2000.

De hoofdrollen worden gespeeld door Michelle Yeoh, Donnie Yen, Harry Shum Jr., Jason Scott Lee, Roger Yuan, Woon Young Park, Eugenia Yuan, JuJu Chan, Chris Pang, Veronica Ngo, Shuya Chang en Natasha Liu Bordizzo.

De tweede Crouching Tiger, Hidden Dragon gaat op 26 februari in première op Netflix en geselecteerde IMAX-bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter