Nieuwe trailer Daddy’s Home met Will Ferrell en Mark Wahlberg

Paramount Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de film Daddy’s Home van regisseur Sean Anders (Sex Drive, Horrible Bosses 2). In de komedie zijn de hoofdrollen voor Will Ferrell en Mark Wahlberg, die eerder samen te zien waren in The Other Guys (2010).

Een rustige goedaardige man wil de beste stiefvader zijn voor de twee kinderen van zijn vrouw. Maar dan arriveert de echte vader…De echte vader, die het niet zo nauw neemt en aan alles maling heeft komt in beeld. Wat volgt is een strijd om de kinderen tussen de twee vaders. De trailer is hieronder te bekijken.

Mark Wahlberg en Will Ferrell

Daddy’s Home

Een zachtaardige radiopresentator (Will Ferrell) streeft ernaar de beste stiefvader te worden voor de twee kinderen van zijn vrouw. Wanneer op een dag de echte vader (Mark Wahlberg) verschijnt, komt hij in een lastige situatie terecht. Hij zal nu de competitie aan moeten gaan om de genegenheid van de kinderen te winnen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Will FerrellMark Wahlberg, Linda Cardellini, Thomas Haden Church, Scarlett Estevez, Owen Vaccaro, Bobby Cannavale.

De film is geregisseerd door Sean Anders op basis van een scenario door Brian Burns, Sean Anders & John Morris.

Daddy’s Home draait vanaf 21 januari 2016 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter