Nieuwe trailer en poster Ad Astra met Brad Pitt en Tommy Lee Jones

20th Century Fox heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor regisseur James Gray‘s langverwachte sci-fi film Ad Astra. In de hoofdrollen zien we Brad Pitt en Tommy Lee Jones. Bekijk de trailer en poster hieronder.

Ad Astra met Brad Pitt en Tommy Lee Jones

De sci-fi film laat de ruimteavonturen zien van de licht autistische Roy McBride (Pitt). Hij vraagt zich nog steeds af waar zijn vader (Jones) is. 20 jaar eerder verdween hij toen hij naar Neptunus vertrok om buitenaardse intelligentie te ontdekken. Roy trekt de stoute schoenen aan en maakt dezelfde reis om na te gaan waar zijn vader is en waarom hij niets van zich heeft laten horen.

Naast Pitt en Jones zijn er in de film rollen voor Ruth Negga, Liv Tyler en Donald Sutherland. Pitt produceert de film ook, samen met Dede Gardner, Jeremy Kleiner, James Gray, Anthony Katagas, Rodrigo Teixeira, Arnon Milchan.

De film is geregisseerd door James Gray op basis van een scenario door Gray & Ethan Gross. Ad Astra moet op 20 september in de Amerikaanse bioscoopzalen verschijnen. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend.