Nieuwe trailer en poster Bon Bini Holland 2

Entertainment One Benelux heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor Bon Bini Holland 2, met in de hoofdrol Jandino Asporaat. Deze kun je hieronder bekijken.

Bon Bini Holland 2

Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen. Robertico is vastberaden om haar terug te winnen en vliegt haar vanuit achterna terug naar Nederland. Bij aankomst blijkt er concurrentie op de loer te liggen:de aantrekkelijke ideale schoonzoon Christiaan. Robertico besluit zijn oude FC Kip-vrienden om hulp te vragen. Samen met Sydney, Rajesh, Gerrie en tante Judeska zet Robertico alles op alles om Noella’s hart weer te veroveren om zo alsnog een ring om haar vinger te kunnen schuiven. Maar hoe laat je zien dat je het beste huwelijksmateriaal bent, als alles wat je aanraakt verandert in een fiasco?

De cast bestaat uit Jandino Asporaat, Liliana de Vries, Lone van Roosendaal, Dennis Rudge, Phi Nguyen, Sergio Ijssel, Alpha Oumar Barry. Bon Bini Holland 2 wordt geregisseerd door Jon Karthaus. Vanaf 13 december 2018 in de bioscoop.