Nieuwe trailer en poster Cary Fukunaga’s Beasts of No Nation

Netflix heeft een nieuwe trailer en poster van Beasts of No Nation vrijgegeven. Bekijk deze hieronder. Netflix zal de film in oktober vrijgeven, maar ook in selecte bioscopen. Wanneer de burgeroorlog zijn familie uit elkaar rukt, moet een West-Afrikaans jongetje zich noodgewongen aansluiten bij een eenheid van huurlingenstrijders en kindsoldaat worden. Idris Elba speelt de hoofdrol in de film van Cary Fukunaga.

Beasts of No Nation

Beasts of No Nation

De jonge Agu wordt gedwongen om zich aan te sluiten bij een leger huurlingen wanneer de oorlog losbarst in zijn niet nader genoemd West-Afrikaans land. Agu’s vader wordt vermoord, zijn moeder en zuster zijn spoorloos en hij moet deelnemen aan een leven van geweld en wreedheden. Samen met zijn dove vriend Strika biedt hij het hoofd aan de misdaden en ontberingen van de oorlog.

De hoofdrollen worden gespeeld door Idris Elba, Kurt Egyiawan, Jude Akuwudike, Emmanuel “King King” Nii, Adom Quaye, Abraham Attah.

De film is geschreven en geregisseerd door Cary Fukunaga op basis van het gelijknamige boek.  

Beasts of No Nation gaat in première op 3 september op het 72ste Filmfestival van Venetië en is vanaf 16 oktober 2015 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter