Nieuwe trailer en poster Narcos seizoen 2

Netflix heeft een nieuwe trailer en poster voor Narcos seizoen 2 onthuld. Deze kun je hieronder bekijken.

Nieuwe trailer en poster Narcos seizoen 2

NARCOS seizoen 2

Cocaïnebaron Pablo Escobar was de grote man achter het Medellinkartel: de beruchte misdaadorganisatie die in de jaren ’70 en ’80 dood en verderf zaaide in Colombia. In Narcos zien we hoe de genadeloze Escobar (Wagner Moura) zich opwerkt naar de top van de criminele wereld. We maken ook kennis met de gedreven Amerikaanse DEA-agenten Steve Murphy (Boyd Holbrook) en Javier Peña (Pedro Pascal). Zij zetten letterlijk hun leven op het spel om het snel groeiende drugskartel te ontmantelen en de grote leider achter de tralies te krijgen. Een bijna onmogelijke opgave, want vrijwel iedereen in Colombia is doodsbang voor de machtige en schatrijke Escobar. En terecht…

Dit tweede seizoen van de geruchtmakende serie begint waar seizoen 1 ophield: Pablo Escobar staat net buiten La Catedral op het punt gearresteerd te worden. In de anderhalf jaar die volgt, zien we sommige van Escobar’s meest gewelddadige handelingen. Niet alleen moet hij continue op de vlucht blijven voor de overheid, ook in Escobar’s eigen kartel duiken steeds meer ambitieuze rivalen op. En terwijl Escobar steeds meer in gevaar komt en niemand meer lijkt te kunnen vertrouwen, bereiken de spanningen in Colombia ook een hoogtepunt. Escobar kan alleen overleven als hij de kalmte kan bewaren. Maar dat is geen gemakkelijke opgave…

Het eerste seizoen van de serie ging op 28 augustus 2015 in première op Netflix. De serie is gemaakt en geproduceerd door Chris Brancato, Carlo Bernard en Doug Miro.

Wagner Moura is te zien als de Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar. Naast Moura zien we ook acteurs als Pedro PascalBoyd HolbrookJuan Pablo Raba, Joanna Christie, Stephanie Sigman, Manolo Cardona, Andre Mattos, Luis Guzman en Ana de la Reguera.

Narcos seizoen 2 is vanaf 2 september 2016 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter