Nieuwe trailer en poster van de serie Preacher

Vanaf 22 mei zal de serie Preacher te zien zijn op AMC. Vandaag is alvast de eerste officiële poster van de serie vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

Preacher serie

Preacher serie

De serie gaat over Jesse Custer, een Texaanse predikant die bijna van zijn geloof afstapt, als hij ineens bezeten raakt door een bovennatuurlijke entiteit, Genesis genaamd. Die ontstond uit een engel en een demoon. Dankzij Genesis krijgt Jesse bovennatuurlijke krachten. Zo kan hij mensen dwingen bepaalde dingen te doen. Samen met zijn ex-vriendin Tulip en de Ierse vampier Cassidy, gaat Jesse erop uit om God zelf te vinden en hem te laten uitleggen waarom hij zijn verplichtingen in de hemel verzaakt.

De reeks is gebaseerd op de comic book serie uit de jaren ’90 van Garth Ennis en Steve Dillon’s en van DC Comics imprint Vertigo. De serie is ontwikkeld door Sam Catlin, Evan Goldberg en Seth Rogen voor AMC.

Hoofdrollen zijn er voor Dominic Cooper, Evan GoldbergIan CollettiRuth Negga en Joseph Gilgun.

Preacher is vanaf 22 mei te zien op AMC.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter