Nieuwe trailer en poster Venom met Tom Hardy

Sony Pictures heeft de nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor Venom. Deze kun je hieronder bekijken. De film is onderdeel van Sony’s Marvel Universe, een “aanvulling op” het Marvel Studios’ Marvel Cinematic Universe waarin Spider-Man te zien is. In de film speelt Tom Hardy de titelrol en Venoms alter ego Eddie Brock.

Venom

Venom is onderdeel van Sony’s Marvel Universe en zal geen spin-off zijn van het huidige Marvel Cinematic Universe, waarin Sony Spider-Man laat spelen door Tom Holland. Avi Arad en Matt Tolmach produceren samen met Amy Pascal, met Palak Patel en Eric Fineman die toezicht houden voor Columbia Pictures.

Een synopsis van Venom is er nog niet. Het script is geschreven door Scott Rosenberg en Jeff Pinkner en zij baseerden zich op de verhalen waarin Venom een deal sluit met Spider-Man en New York verlaat. Daarna vertrekt hij naar San Francisco, waar hij het op moet nemen tegen diverse andere buitenaardse wezens. Of dat ook het daadwerkelijke verhaal wordt is niet zeker en ook over een eventuele verschijning van Peter Parker of Spider-Man zelf zijn we ook nog niet helemaal zeker.

In de film zijn naast Hardy ook rollen voor Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny SlateScott Haze en Woody Harrelson. Hardy volgt Topher Grace op die de rol van Brock speelde in Sam Raimi’s Spider-Man 3 uit 2007. Venom wordt geregisseerd door Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad). Vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen.