Nieuwe trailer en poster voor Bill & Ted Face the Music

Na Bill & Ted’s Excellent Adventure (1989) en Bill & Ted’s Bogus Journey (1991) is het tijd voor het derde deel, namelijk Bill & Ted Face the Music. Bekijk hieronder de nieuwe trailer en poster voor het langverwachte vervolg met Alex Winter en Keanu Reeves.

Bill & Ted Face the Music

De film gaat over op Bill S. Preston (Winter) en Ted “Theodore” Logan (Reeves), die nu vaders zijn en hun rock’n’roll-lot nog moeten vervullen. Hun leven verandert wanneer ze worden bezocht door een boodschapper uit de toekomst die hen waarschuwt dat alleen hun lied het leven kan redden.

In Bill & Ted Face the Music zijn er ook rollen voor Theodore Logan, Bill S. Preston Esquire, William Sadler, Samara Weaving, Brigette Lundy-Paine, Kid Cudi, Holland Taylor, Erinn Hayes, Jayma Mays, Beck Bennet.

De regie van Bill & Ted Face 3 is in handen van Dean Parisot (Galaxy Quest, Fun with Dick and Jane) en het script is geschreven door de originele bedenkers Chris Matheson (Imagine That) en Ed Solomon (Men in Black, Now You See Me).

Scott Kroopf (Limitless) produceert samen met Alex Lebovici en Steve Ponce van Hammerstone Studios, met Steven Soderbergh als uitvoerend producent naast Scott Fischer, John Ryan Jr. en John Santilli.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter