Nieuwe trailer en poster voor Disney’s Jungle Cruise

Walt Disney Pictures heeft de nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor Jungle Cruise. Deze kun je hieronder bekijken. De hoofdrollen worden gespeeld door Dwayne JohnsonEmily BluntEdgar Ramirez, Jesse Plemons, Paul Giamatti en Jack Whitehall. De live-action film, die gebaseerd op Disney’s populaire attractie, wordt geregisseerd door Jaume Collet-Serra (Non-Stop, Run All Night).

Jungle Cruise

In Jungle Cruise neemt de kapitein van een boot (Johnson) broer (Whitehall) en zuster (Blunt) mee op een missie om een boom in de jungle zoeken, die helende krachten heeft. Het hele avontuur speelt zich af in de Amazone tijdens de jaren twintig van de vorige eeuw. Edgar Ramirez gaat een man met een conquistador achtergrond spelen, die als één van de schurken van de film dienst zal doen. Het is nog niet duidelijk of hij de hoofdschurk zal worden, want naast met wilde dieren krijgen de protagonisten ook te maken met een Duitse expeditie die ook naar dezelfde boom op zoek is.

J.D. Payne en Patrick McKay (Star Trek Beyond) schreven het scenario. De film voegt zich bij het rijtje van adaptaties op basis van pretpark attracties als, The Country Bears, The Haunted Mansion, Mission to Mars, Tomorrowland en Pirates of the Caribbean.

Vanaf juli 2020 in de bioscoop.