Nieuwe trailer en poster voor Love, Simon

20th Century Fox heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor de coming-of-age film Love, Simon. Deze kun je hieronder bekijken. Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.

[youtube E0cbWdlQg_8]

Love, Simon

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop. Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.

De cast bestaat uit namen als Nick Robinson, Katherine Langford, Jennifer GarnerJosh Duhamel, Tony HaleLove, Simon is geregisseerd door Greg Berlanti (Dawson’s Creek, Brothers & Sisters) en geschreven door Isaac Aptaker & Elizabeth Berger (This is Us). Gebaseerd op Becky Albertalli’s veelgeprezen roman ‘Simon vs the Homo Sapiens Agenda’, in Nederland uitgebracht als ‘Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld’.

Love, Simon is vanaf 14 juni 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien.