Nieuwe trailer en poster voor Netflix film Outside the Wire

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor de aankomende sciencefiction-actiefilm getiteld Outside the Wire, met Anthony Mackie die een speciale Android-achtige soldaat wordt. De film zal beschikbaar zijn op 15 januari 2021. Bekijk de nieuwe trailer en poster hieronder!

Outside the Wire Netflix

Outside the Wire op Netflix

Als dronepiloot Harp (Damson Idris) weigert bevelen op te volgen, valt hij in ongenade en wordt hij naar een dodelijke gemilitariseerde zone gestuurd. Daar wordt hij tewerkgesteld voor de androïdeofficier Leo (Anthony Mackie) en moet hij een apocalyptisch apparaat opsporen voordat de opstandelingen het vinden.

De film heeft rollen voor Anthony Mackie (Captain America: Civil War), Damson Idris (Snowfall, Black Mirror), Emily Beecham (Into the Badlands), Michael Kelly (House of Cards), Pilou Asbæk (Game of Thrones) en Enzo Cilenti.

De film markeert de nieuwste samenwerking van Mackie met Netflix, die hebben samengewerkt aan het tweede seizoen van de sci-fi-serie Altered Carbon en de sciencefictionfilm IO. Hij zal vervolgens te zien zijn in de langverwachte MCU-serie The Falcon and the Winter Soldier van Disney+.

Outside the Wire is geregisseerd door Mikael Håfström naar een scenario dat mede is geschreven door Rob Yescomber en Rowan Athale. Naast de hoofdrol zal Mackie de film ook produceren samen met Brian Kavanaugh-Jones, Ben Pugh, Erica Steinberg en Jason Spire, die Mackie’s Inspire Entertainment vertegenwoordigt.

Outside the Wire is vanaf 15 januari 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter