Nieuwe trailer en poster voor Netflix’s Bird Box

Netflix heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor Bird Box, de post-apocalyptische horror thriller met Sandra Bullock. De film is gebaseerd op het boek van Josh Malerman. Vijf jaar nadat een duistere kracht het merendeel van de bevolking tot zelfmoord heeft gedreven, proberen een overlevende en haar kinderen zich in veiligheid te brengen. De trailer is hieronder te bekijken.

Bird Box

Bird Box op Netflix

In de nasleep van een wereldwijde dreiging van onbekende oorsprong moet Malorie de kracht vinden om haar kinderen veilig te kunnen stellen. Ze vlucht met ze weg via een verraderlijke rivier, op zoek naar een veilig onderkomen. Vanwege dodelijke onzichtbare krachten moeten ze hun weg blind vervolgen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Academy Award winnaar Sandra Bullock (Gravity, Crash), Trevante Rhodes (Moonlight, The Predator), Sarah Paulson (American Crime Story, Ocean’s Eight) en John Malkovich (In the Line of Fire, Burn After Reading).

De thriller is geregisseerd door Susanne Bier (In a Better World, The Night Manager) op basis van een scenario door Eric Heisserer (Arrival).

Bird Box wordt 21 december 2018 wereldwijd uitgebracht op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter