Nieuwe trailer en poster voor The King’s Man

20th Century Studios heeft een gloednieuwe red band trailer uitgebracht voor Matthew Vaughn‘s lang uitgestelde actie-prequel The King’s Man. De film is nu verschillende keren uitgesteld, met de initiële datum twee jaar geleden. Momenteel is het de bedoeling dat de film op 22 december 2021 eindelijk in de bioscoop verschijnt. De trailer van The King’s Man kun je hieronder samen met de nieuwe poster bekijken.

The King’s Man trailer

The King’s Man trailer

Het lijkt erop dat de meest verschrikkelijke tiranen en criminelen van de geschiedenis een oorlog beramen waar miljoenen slachtoffers zullen vallen. De taak om hen te stoppen, is maar één toe te vertrouwen. In een race tegen de klok probeert hij de wereld te redden. Ontdek de oorsprong van de allereerste onafhankelijke inlichtingendienst in The King’s Man.

The King’s Man is het derde deel van Matthew Vaughns spionagefilmreeks Kingsman, gebaseerd op het stripboek van Mark Millar en Dave Gibbons getiteld ‘The Secret Service’.

De prequel is wederom geregisseerd door Vaughn op basis van een scenario dat hij samen met Karl Gajdusek schreef. Het is geproduceerd door Vaughn, David Reid en Adam Bohling.

De film heeft een cast die bestaat uit Harris DickinsonRalph FiennesAaron Taylor-JohnsonGemma ArtertonTom HollanderDaniel BruhlCharles DanceLiam NeesonMatthew GoodeDjimon HounsouStanley Tucci en Rhys Ifans.

The King’s Man verschijnt 22 december 2021 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter