Nieuwe trailer Exodus: Gods and Kings

Vandaag hebben we een nieuwe trailer van de Bijbelse verfilming Exodus: Gods and Kings van regisseur Ridley Scott.

 Exodus Gods and Kings

De film is gebaseerd op het Bijbelverhaal De uittocht van Egypte of Exodus en vertelt het Bijbelse verhaal over Mozes. Mozes werd als kind te vondeling gelegd door zijn wanhopige moeder en werd gevonden door de dochter van de Farao. Hij groeide op bij de Egyptische koninklijke familie samen met toekomstige Farao Ramses II. Maar wanneer hij een brandende doornstruik ziet die met de stem van God sprak raakt Mozes ervan overtuigd dat hij de Israëlitische slaven moet bevrijden van de slavernij, wat leidde tot het splijten van de Rode Zee en een veertigjarige pelgrimstocht door de woestijn op zoek naar het Beloofde Land.

De Bijbelse verfilming is afkomstig van Gladiator-regisseur Ridley Scott. Hij regisseert op basis van een scenario door Bill Collage, Adam Cooper, Steven Zaillian.

Hoofdrollen zijn er voor Christian Bale, Joel Edgerton, Aaron Paul, John Turturro, Sigourney Weaver, Indira Varma en Ben Kingsley.

Exodus: Gods and Kings is te zien vanaf 12 december 2014.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter