Nieuwe trailer & featurette Interstellar

Paramount Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Interstellar. Tevens is er een featurette te vinden waarin regisseur Christopher Nolan en wetenschappelijk adviseur en theoretisch fysicus Kip Thorne discussiëren. Deze kun je hieronder bekijken.

Onze tijd op aarde lijkt voorbij, dus begint een groep ontdekkingsreizigers aan de belangrijkste missie uit de geschiedenis van de mens. Ze gaan op zoek naar een plek in de ruimte waar de mensheid kan voortbestaan. Het verhaal is voornamelijk gebaseerd op de wetenschappelijke theorieën van de gerenommeerde theoretische natuurkundige Kip Thorne.

Interstellar

In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Voedsel is schaars, NASA bestaat niet meer en de 20ste eeuw is de grote schuldige. Wanneer een mysterieus wormgat in de ruimtetijd opengaat is het aan een groep overblijvende onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan en de mensheid hoop te bieden.

De film is geregisseerd door Christopher Nolan op basis van een scenario dat hij samen met zijn broer Jonathan Nolan schreef.

In Interstellar zijn de hoofdrollen voor Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, Michael Caine, Matt Damon, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Casey Affleck, John Lithgow, Timothée Chalamet, Topher Grace, David Gyasi, Ellen Burstyn.

De film draait vanaf 6 november 2014 in de Nederlandse (IMAX) bioscopen.