Nieuwe trailer Hulu’s The First met Sean Penn

Hulu heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de nieuwe serie The First, met in de hoofdrol Academy Award winnaar Sean Penn (Mystic River, Milk). Bekijk de trailer hieronder.

Sean Penn leidt een ensemble cast in dit drama over een bemanning van astronauten die proberen de eerste mensen op Mars te worden. Onder leiding van de visionaire ruimtevaartmagnaat Laz Ingram (Natascha McElhone) worstelt de bemanning met gevaar en persoonlijke opoffering bij het ondernemen van de grootste baanbrekende prestatie in de menselijke geschiedenis.

Telkens wanneer mensen het onbekende intrekken, zijn er kosten aan gebonden. The First speelt zich af in de nabije toekomst (2030) en verkent de uitdagingen van het nemen van de eerste stappen naar Mars. Kijkers krijgen een intieme blik op de toegewijde personages die proberen het onbekende te verkennen terwijl ze omgaan met de psychologische en fysieke tol die nodig is om het onmogelijke te bereiken.

The First heeft rollen voor Sean Penn, Natascha McElhone, LisaGay Hamilton, Hannah Ware, Keiko Agena, Rey Lucas, James Ransone, Anna Jacoby-Heron, Brian Lee Franklin en Oded Fehr.

De serie is bedacht door Beau Willimon (House of Cards), wie tevens fungeert als uitvoerend producent samen met Jordan Tappis voor Westward Productions. Alle afleveringen zijn vanaf 14 september te zien op Hulu.