Nieuwe trailer The Hunger Games: Mockingjay – Part 1

Lionsgate heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 van regisseur Francis Lawrence. Deze kun je hieronder bekijken. In de film wordt Katniss Everdeen het gezicht van de strijd van de districten tegen Panem.

The Hunger Games Mockingjay Part 1

Katniss Everdeen heeft de Hongerspelen twee keer overleefd. Er is echter geen enkele reden tot blijdschap. District 12 is volledig verwoest en Peeta is in handen van President Snow. De rebellenleiders hebben Katniss uit de spelen gered, omdat ze willen dat zij het gezicht wordt van de opstand. Want in de nasleep van de quarter Quell is een ding heel duidelijk geworden: het is oorlog.

Het is het derde deel in de filmreeks The Hunger Games en de eerste film gebaseerd op de roman Mockingjay uit 2010, het laatste boek in de The Hunger Games-trilogie van Suzanne Collins.

Hoofdrollen zijn er voor Jennifer Lawrence, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, Woody Harrelso, Jeffrey Wright, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Stanley Tucci en Donald Sutherland.

De film is geregisseerd door Francis Lawrence op basis van een scenario door Peter Craig en Danny Strong.

The Hunger Games Mockingjay Part 1 gaat op 19 november in première.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter