Nieuwe trailer Inside Out

Disney•Pixar heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de film Inside Out (in het Nederlands Binnenstebuiten). Bekijk de trailer hieronder.

Inside Out

Van een avontuurlijke ballonvlucht in de wolken tot een monsterlijke metropool, de Academy Award®-winnende regisseur Pete Docter (Monsters, Inc., Up) heeft een groot publiek naar unieke en tot de verbeelding sprekende oorden gebracht. In de originele Disney•Pixar film Binnenstebuiten neemt hij ons mee naar de meest bijzondere plek van allemaal: het hoofd.

Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Midden-Westen van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley’s belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.

De stemmencast bestaat uit Kaitlyn Dias, Diane Lane, Amy Poehler, Kyle MacLachlan, Mindy KalingBill Hader, Phyllis Smith.

De Nederlandse stemmencast bestaat uit namen als Peggy Vrijens, Marjolein Algera, Richard Groenendijk, Marcel Hensema, Georgina Verbaan, Jannemien Cnossen, Huub Dikstaal.

De film is geschreven en geregisseerd door Pete Docter op basis van een scenario door Pete Docter, Meg LeFauve, Josh Cooley.

Inside Out gaat op 15 juli 2015 in première.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter