Nieuwe trailer John Wick: Chapter 2

Lionsgate heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor John Wick: Chapter 2, met in de hoofdrol opnieuw Keanu Reeves. Deze kun je hieronder bekijken.

John Wick: Chapter 2

John Wick: Chapter 2

Na het succes van John Wick uit 2014 komt er nu een vervolg. In deze opvolger moet de legendarische sluipmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) zijn retirement uitstellen wanneer een oud-collega de macht probeert te verkrijgen over een duistere Italiaanse organisatie. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan in een bloedstollende strijd vol adrenaline die de non-stop actie van het origineel naar een geheel nieuw level tilt.

Naast Reeves zullen Ian McShaneJohn Leguizamo, Bridget Moynahan, Tom Sadowski en Lance Reddick allen terugkeren in het vervolg. Common, Ruby Rose, Riccardo Scamarcio en Peter Stormare zijn aan de cast toegevoegd.

De film is geregisseerd door Chad Stahelski op basis van een scenario door Derek Kolstad.

John Wick: Chapter 2 komt 9 februari 2017 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter