Nieuwe trailer voor Last Vegas

CBS Films heeft een nieuwe poster vrijgegeven van de komedie Last Vegas. Deze kun je hieronder bekijken. De komedie die wordt omschreven als “Grumpy Old Men meets The Hangover”. De film gaat over vier beste vrienden die inmiddels ver in de zestig zijn. Ze besluiten even te vluchten voor hun pensioen en geven in Las Vegas een bachelor party voor de enige van het viertal die nog single is.

Het verhaal volgt een oudere man die op het punt staat te trouwen met een vrouw die half zo jong is als hij. Maar voordat hij in het huwelijksbootje stapt, besluit hij zijn drie beste jeugdvrienden uit te nodigen in Las Vegas voor een vrijgezellenfeest. Het feest begint plezierig, maar de spanning stijgt al snel, wanneer twee van hen ruzie krijgen over een vrouw die ze beiden als jongeman liefhadden.

Last Vegas wordt geregisseerd door Jon Turteltaub (National Treasure, The Sorcerer’s Apprentice) op basis van een scenario door Dan Fogelman. De film heeft hoofdrollen voor Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman en Kevin Kline. Vanaf 19 december in de Nederlandse bioscoop.