Nieuwe trailer Most Dangerous Game met Liam Hemsworth & Christoph Waltz

Quibi heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende actiethriller-serie Most Dangerous Game met Liam Hemsworth en Christoph Waltz. Deze kun je hieronder bekijken. Dit project wordt Hemsworth’s eerste grote tv-rol in een Amerikaanse serie na meer dan 10 jaar sinds de hoofdrol in Australische tv-shows zoals Neighbours en The Elephant Princess.

Most Dangerous Game

Most Dangerous Game is gemaakt door schrijver Nick Santora (Scorpion, Prison Break) en CBS Television Studios en volgt het verhaal van een terminaal zieke man genaamd Dodge Maynard die alles zal doen om voor zijn zwangere vrouw te zorgen voordat hij sterft. In de wanhoop accepteert hij een aanbod om deel te nemen aan een dodelijk spel, om te ontdekken dat hij niet de jager is, maar de prooi.

De serie wordt geleid door Liam Hemsworth (The Hunger Games-filmfranchise) als Dodge Maynard en Academy Award-winnende acteur Christoph Waltz (Django Unchained, No Time to Die) als Miles Sellers. Er zijn tevens rollen voor Sarah Gadon (Dracula Untold), Zach Cherry (Succession), Aaron Poole (The Captive), Christopher Webster (American Assassin), Billy Burke (The Twilight Saga) en Natasha Bordizzo (The Society, Guns Akimbo).

Santora zal ook dienen als uitvoerend producent voor het project, samen met regisseur Phil Abraham (Mad Men, Daredevil), Gordon Gray en Silver Reel Pictures.

Quibi, wat staat voor ‘Quick Bites’, staat gepland voor lancering op 6 april 2020, met al meer dan een miljard dollar opgehaald bij zijn investeerders. Het heeft een aantal projecten die momenteel in ontwikkeling zijn. Guillermo del Toro, Sam Raimi, Catherine Hardwick, Steven Spielberg, Paul Feig, Anna Kendrick, Laurence Fishburne en Don Cheadle zijn acht van de vele producenten en talenten die hard werken aan de productie van de genoemde projecten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter