Nieuwe trailer Netflix film Triple Frontier

Netflix heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de film Triple Frontier met Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund, Adria Arjona en Pedro Pascal. Bekijk de trailer hieronder. De film is vanaf maart exclusief te zien op Netflix.

Triple FrontierEen groep voormalige ‘Special Forces’-agenten (Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund en Pedro Pascal) herenigt om een heist te plannen in het dunbevolkte grensgebied van Zuid-Amerika. Voor het eerst tijdens hun prestigieuze carrières ondernemen de gevallen helden een gevaarlijke missie, niet voor hun land, maar puur uit eigenbelang. Als de minutieus gecoördineerde plannen onverwacht uit de hand dreigen te lopen, worden hun vaardigheden, loyaliteit en hun moraal tot het uiterste gedreven en moeten ze ineens vechten voor hun leven.

Triple Frontier is geregisseerd door de Oscargenomineerde J.C. Chandor (Margin Call, All Is Lost, A Most Violent Year) en geschreven door Chandor en Oscarwinnaar Mark Boal ( The Hurt Locker, Zero Dark Thirty).

Triple Frontier is vanaf 13 maart wereldwijd te zien op Netflix.