Nieuwe trailer nonnenkomedie The Little Hours

Nieuwe trailer nonnenkomedie The Little HoursGunpowder & Sky heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van regisseur Jeff Baena’s moderne nunsploitation komedie The Little Hours. Deze kun je hieronder bekijken. De Amerikaanse The Catholic League of Decency heeft de film al het predicaat ‘pure trash’ meegegeven.

[youtube G73d-9BZ3bg]

In The Little Hours volgen we de belevenissen van de onfortuinlijke dienaar Massetto die bij zijn heer behoorlijk in ongenade valt. Hij zoekt zijn toevlucht als doofstomme in een nonnenklooster, waarbij hij drie nogal brutale nonnen tegen het fraaie lijf loopt. Dat loopt uiteraard al snel grandioos uit de hand, als de situatie ontaardt in een orgie aan seksuele excessen, misbruik van drank en drugs en allerhande godslastering.

Het trio nonnen wordt vertolkt door Alison Brie, Kate Micucci en Aubrey Plaza, tegenover Dave Franco als hun mannelijke prooi. De bijrollen zijn weggelegd voor John C. Reilly, Molly Shannon en Nick Offerman. The Little Hours heeft nog geen Nederlandse releasedatum. In Amerika komt de film op 30 juni uit.