Nieuwe trailer Outlander seizoen 5

Starz heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Outlander seizoen 5. Deze kun je hieronder bekijken. Het vijfde seizoen zal op 16 februari 2020 in première gaan.

Outlander seizoen 5

Het vijfde seizoen van de Golden Globe-genomineerde serie bevat 13 afleveringen en is gebaseerd op The Fiery Cross, het vijfde van acht boeken in Diana Gabaldon’s Outlander-serie. Het aankomende seizoen gaat verder met de romantische avonturen van Claire (Caitriona Balfe) en Jamie Fraser (Sam Heughan).

In seizoen 5 vechten de Frasers voor hun gezin en het huis dat ze hebben gebouwd op Frasers Ridge. Jamie moet een manier vinden om alles te verdedigen wat hij in Amerika heeft gecreëerd, en om degenen te beschermen die naar hem kijken voor leiderschap en bescherming – terwijl hij zijn persoonlijke relatie met Murtagh Fitzgibbons, de man die hij moet opjagen en doden. Met haar familie eindelijk bij elkaar, moet Claire Fraser haar moderne medische kennis en vooruitziende blik gebruiken om te voorkomen dat ze opnieuw uit elkaar worden gerukt. Hoewel ze zich richt op het beschermen van anderen, loopt ze het risico uit het oog te verliezen wat het betekent om zichzelf te beschermen. Ondertussen zijn Brianna Fraser en Roger MacKenzie herenigd, maar Stephen Bonnet blijft hen achtervolgen. Roger streeft ernaar zijn plaats te vinden – evenals het respect van Jamie – in deze nieuwe en gevaarlijke tijd.

De acht boeken tellende Outlander-serie van Diana Gabaldon heeft wereldwijd meer dan 28 miljoen exemplaren verkocht en alle boeken hebben de bestsellerlijst van de New York Times vereerd. De Outlander-serie omvat de genres geschiedenis, science fiction, romantiek en avontuur in één verbazingwekkend verhaal. Het tweede seizoen van Outlander won de Critics ‘Choice Award voor Most Bingeworthy Show en vier People’s Choice Awards, waaronder Favorite TV Show.

Ronald D. Moore, Maril Davis, Matthew B. Roberts, Toni Graphia, Anne Kenney en Andy Harries zijn uitvoerend producent.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter