Nieuwe trailer Ricki and the Flash met Meryl Streep

Sony Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor Ricki and the Flash, de nieuwe film van regisseur Jonathan Demme (Philadelphia, The Silence of the Lambs). Hoofdrollen zijn er voor Meryl Streep, Sebastian Stan, Kevin Kline, Audra McDonald en Mamie Gummer. In de film speelt Streep de rol van Ricki Rendazzo, de zangeres en gitarist van haar band The Flash. Ze treedt samen met haar band op in een bar in San Fernando. Na jaren krijgt ze mogelijkheid om weer in aanraking te komen met haar dochter die ze verliet voor haar carrière.

Ricki and the Flash

Ricki and the Flash

In Ricki and the Flash zie je Meryl Streep als nooit tevoren in de rol van een hard-rockende zangeres en gitariste. Streep schittert als Ricki Rendazzo, een gitaarheldin die heel wat fouten heeft gemaakt bij het volgen van haar dromen naar het rock-n’-roll sterrendom in deze originele en aangrijpende film vol muzikale optredens. Als Ricki naar huis terugkeert, krijgt ze eens kans om dingen goed te maken met haar familie.

De film is afkomstig van de Oscar®-winnende regisseur Jonathan Demme (Best Director, The Silence of the Lambs, 1991) en de Academy Award bekroonde scenarioschrijver Diablo Cody (Best Original Screenplay, June, 2007).

De hoofdrollen worden gespeeld door Meryl Streep, Sebastian Stan, Kevin Kline, Audra McDonald en Mamie Gummer.

Vanaf 3 september draait Ricki and the Flash in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter