Nieuwe trailer Roman J. Israel, Esq. met Denzel Washington

Nieuwe trailer Roman J. Israel, Esq. met Denzel WashingtonSony Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor Roman J. Israel, Esq. Deze kun je hieronder bekijken. In de hoofdrol zien we Denzel Washington. De rest van de cast bestaat uit Colin Farrell, Carmen Ejogo, Lynda Gravatt, Amanda Warren, Hugo Armstrong, Sam Gilroy, Tony Plana, DeRon Horton en Amari Cheatom.

[youtube m7SGKb3TOas]

In Roman J Israel, Esq. volgen we de idealistische, liberale advocaat Roman J. Israel die zich jarenlang keihard voor de kleine man heeft ingezet. Nadat zijn collega een hartaanval krijgt, wordt Roman gedwongen als leider van de firma op te treden. Roman stuit vervolgens op een aantal verontrustende onthullingen over het advocatenkantoor, die zijn goede bedoelingen om de armen en zwakken te helpen teniet doen en hij bevindt zich in een existentiële crisis om tot actie over te gaan.

De regie lag in handen van Dan Gilroy en debuteerde tijdens het Toronto International Film Festival. De film zal begin november in de Noord-Amerikaanse bioscopen verschijnen. Een Nederlandse datum is niet bekend. Roman J. Israel, Esq. wordt geproduceerd door Jennifer Fox, Todd Black en Denzel Washington.