Nieuwe trailer Scout’s Guide to the Zombie Apocalypse

Vandaag hebben we de trailer van de zombiekomedie Scout’s Guide to the Zombie Apocalypse. Bekijk de trailer hieronder. In de film bundelen drie verkenners en beste vrienden de krachten met een cocktail-serveerster om uit te groeien tot een groep helden. Ze maken hun stad namelijk vrij van de zombies die daar zomaar de rust komen verstoren.

Scout’s Guide to the Zombie Apocalypse

Drie scouts bundelen hun krachten met een “badass’ serveerster om ‘s werelds meest onwaarschijnlijke team van helden te vormen. Wanneer hun rustige stad wordt geteisterd door zombies vechten zij voor de badge van hun leven. De scoutingvaardigheden van de helden worden behoorlijk op de proef gesteld wanneer zij de mensheid proberen te redden van de ondoden.

De film wordt geregisseerd door Christopher Landon op basis van een scenario door Carrie Evans, Emi Mochizuki en Landon.

De hoofdrollen zijn voor Tye Sheridan, Logan Miller, Halston Sage, Sarah Dumont, Patrick Schwarzenegger en David Koechner.

In de Nederlandse bioscopen zal de bloederige komedie op 29 oktober in première gaan.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter