Nieuwe trailer voor de film Steve Jobs

Universal Pictures heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende Steve Jobs film, waarin Michael Fassbender de hoofdrol speelt. Het verhaal gaat over zijn werk in de periodes 1984 (Macintosh), 1988 (NeXT) en 1998 (iMac). Hierbij riskeerde Jobs alles, waaronder zijn carrière, gezin en zelfs zijn mentale toestand. In de bijrollen zien we Kate Winslet, Seth Rogen en Jeff Daniels.

Steve Jobs film

Steve Jobs film

Een volledige weergave van het leven van Steve Jobs tussen 1984 en 1998, tijdens het lanceren van de drie iconische producten van Apple. De passie en drive van Steve Jobs (Michael Fassbender) duwt de digitale revolutie vooruit. Hierdoor verliest hij helaas wel zijn familie, en uiteindelijk, zijn gezondheid uit het oog. In deze onthullende film leer je alles over de pieken en dalen van het leven van Jobs.

De cast bestaat uit Michael FassbenderSeth RogenKate Winslet, Jeff Daniels, Katherine Waterston en Michael Stuhlbarg.

De film is geregisseerd door Danny Boyle op basis van een scenario door Aaron Sorkin en is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Walter Isaacson.

Steve Jobs is vanaf 21 januari 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter