Nieuwe trailer Taboo met Tom Hardy

FX en BBC One hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor de serie Taboo, welke vanaf januari zal worden uitgezonden. In de historische dramaserie zien we in de hoofdrol Tom Hardy.

Taboo trailer

De reeds lang dood gewaande James Keziah Delaney keert in 1814 vanuit Afrika terug naar zijn huis in Londen als compleet veranderd en getekend man. Hij wil de nalatenschap van zijn vader, die aan het hoofd van een scheepsbouwimperium stond, opeisen en een nieuw leven beginnen. De erfenis van zijn vader blijkt echter een heuse gifbeker te zijn. In elke duistere hoek van Londen liggen vijanden op de loer. James moet zich in steeds moeilijker bochten wringen om zijn doodsvonnis te ontlopen. In een wereld van samenzweringen en moord wordt langzaam maar zeker een duister familiemysterie ontrafeld in dit explosieve relaas van liefde en haat.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tom Hardy, Jonathan Pryce, Michael Kelly, Oona ChaplinDavid Hayman, Leo Bill, Jessie Buckley, Mark Gatiss, Tom Hollander, Stephen Graham, Jefferson Hall, Ed Hogg, Jason Watkins, Nicholas Woodeson.

De serie is gemaakt door Steven Knight, Tom Hardy en zijn vader, Chips Hardy, gebaseerd op een verhaal geschreven door Tom en Chips Hardy. Kristoffer Nyholm en Anders Engström regisseerden elk vier afleveringen.

BBC One start met uitzenden op 7 januari en FX volgt een paar dagen later op 10 januari.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter