Nieuwe trailer The Purge tv-serie

USA Networks heeft tijdens Comic-Con een nieuwe trailer vrijgegeven voor de aankomende The Purge tv-serie. Bekijk de trailer van de nieuwe spin-off van de populaire film franchise hieronder. De serie wordt geproduceerd door Blumhouse Television en Universal Cable Productions.

Op basis van de filmfranchise draait The Purge om een periode van 12 uur waarin alle misdrijven, inclusief moord, legaal zijn. Gesitueerd in een veranderd Amerika, geregeerd door een totalitaire politieke partij, volgt de serie verschillende ogenschijnlijk niet-verwante personages die in een kleine stad wonen. Terwijl de klok tikt, wordt elk personage gedwongen om rekening te houden met hun verleden terwijl ze ontdekken hoe ver ze zullen gaan om de nacht te overleven.

The Purge is geschreven en uitvoerend geproduceerd door de filmfranchise bedenker James DeMonaco en geleidt door Jason Blum. Bovendien is het hele team achter de franchise aan boord als executive-producten. Thomas Kelly is uitvoerend producent / showrunner van de serie. Emmy en Golden Globe®-prijswinnaar Anthony Hemingway zal de eerste aflevering regisseur.

The Purge gaat op 4 september 2018 in premiere op USA Network.