Nieuwe trailer The Secret Life of Pets

De makers van animatiefilm Despicable Me en Minions komen met een nieuwe film, genaamd The Secret Life of Pets. In deze film is te zien hoe huisdieren zich gedragen als de baasjes weg zijn. Bekijk hieronder de nieuwe trailer voor The Secret Life of Pets.

The Secret Life of Pets trailer

In de film komen huisdieren samen als de baasjes weg zijn. De groep wordt geleid door de intelligente terriër Max (Louis C.K.). Zijn positie komt echter in gevaar wanneer zijn bazin thuiskomt met de slordige bastaard Duke. De twee belanden al gauw op straat. Daar ontdekken ze het gemene plan van konijn Snowball. Dit konijn leidt een groep huisdieren die wraak wil nemen op hun baasjes, omdat ze de dieren hebben achtergelaten. Max en Duke zullen, ondanks hun verschillen, moeten samenwerken om daar een stokje voor te steken.

De film bevat stemmen van Louis C.KKevin Hart, Eric Stonestreet, Jenny Slate, Ellie Kemper, Lake Bell, Albert Brooks.

De Nederlandse stemmen van The Secret Life of Pets / Huisdiergeheimen worden ingesproken door Fedja van Huêt, Frank Lammers, Jandino Asporaat, Peggy Vrijens, Karin Bloemen, Georgina Verbaan, Erik van Muiswinkel, Roué Verveer, DJ Hardwell, Murth Mossel, Derek de Lint en Henry van Loon.

De film wordt geregisseerd door Chris Renaud en Yarrow Cheney.

De animatiefilm The Secret Life of Pets is vanaf juli 2016 in de bioscoop te zien.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter