Nieuwe trailer voor A Man Called Otto met Tom Hanks

Sony Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor A Man Called Otto, de aankomende verfilming van de roman A Man Called Ove van Fredrik Backman. De hoofdrol wordt gespeeld door Oscar-winnaar Tom Hanks. De film zal op 2 februari 2023 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

De trailer van A Man Called Otto introduceert Hanks als een knorrige oude man die altijd klaagt over zijn buren. Zijn leven verandert echter met de komst van zijn nieuwe buren, een gezin van vier personen, die ondanks zijn weerstand vriendschap met hem proberen te sluiten.

A Man Called Otto trailer

De film volgt Otto (Hanks), een knorrige geïsoleerde weduwnaar met trouwe principes, strikte routines en een kort lontje, die het iedereen in zijn buurt moeilijk maakt terwijl hij er als een havik over waakt. Net wanneer het lijkt alsof hij eindelijk het leven heeft opgegeven, ontwikkelt zich een onwaarschijnlijke en onwillige vriendschap met zijn nieuwe buren. Beetje bij beetje ondergaat Otto een subtiele transformatie… maar is hij echt in staat om te veranderen?

A Man Called Otto is geregisseerd door Marc Forster naar een scenario geschreven door de voor een Oscar genomineerde David Magee, gebaseerd op de Zweedse roman van Fredrik Backman. Naast Hanks zijn er rollen voor Mariana Treviño (Overboard), Rachel Keller (Legion) en Manuel Garcia-Rulfo (6 Underground).

A Man Called Otto wordt geproduceerd door Hanks, Rita Wilson en Gary Goeztman via hun Playtone-banner samen met Fredrik Wikström Nicastro voor SF Studios. Uitvoerende producenten zijn Magee, Forster en Renée Wolfe, en SF Studios financiert het project.

De originele Zweedse film met Rolf Lassgård (Downsizing) in de hoofdrol werd geregisseerd door Hannes Holm. Het was een groot succes en verdiende twee Oscar-nominaties, waaronder die voor beste niet-Engelstalige film.

A Man Called Otto draait vanaf 2 februari 2023 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter