Nieuwe trailer voor animatiefilm Sing 2

Universal Pictures en Illumination Entertainment hebben de nieuwe trailer vrijgegeven voor de animatiefilm Sing 2. De film moet vanaf 8 december 2021 in de bioscopen te zien zijn. Bekijk de trailer hieronder.

 

Sing 2 trailer

Sing 2 trailer

In december 2021 verschijnt het langverwachte vervolg op de bioscoophit Sing van Illumination (Minions, Huisdiergeheimen, Verschrikkelijke Ikke). In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster (ingesproken door het legendarische muziekicoon Bono, die hiermee zijn eerste stemrol heeft in een animatiefilm) ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

De stemmencast bestaat uit namen als Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Nick Kroll, Letitia Wright, Bobby Cannavale, Chelsea PerettiEric Andre, Bono, Pharrell Williams, Halsey.

Garth Jennings schrijft en regisseert de film, die wordt geproduceerd door Illumination-oprichter Chris Meledandri en Janet Healy.

Sing 2 draait vanaf 8 december a.s. alleen in de bioscoop, in 2D & 3D.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter