Nieuwe trailer voor animatiefilm Spies in Disguise

20th Century Fox heeft een nieuwe trailer gedeeld van de spionage animatiefilm Spies in Disguise met in de hoofdrollen Will Smith (Men in Black) en Tom Holland (Spider-Man: Far From Home). Deze zijn hieronder te bekijken!

Agent Lance Sterling is de coolste op z’n werk. Iedereen kijkt naar hem op, iedereen kent zijn naam. Sterling ontsnapt telkens aan het gevaar met het grootste gemak. Ook de jonge wetenschapper Walter Beckett kijkt naar hem op, en zegt dat hij iets heeft uitgevonden om Sterling nog cooler te maken: hij kan hem laten verdwijnen. Alleen gaat dat net even iets anders: Sterling verdwijnt niet, maar verandert in een duif. En hij is daar niet bepaald blij mee. De twee zijn nu gedwongen om samen naar een oplossing te zoeken.

Nick Bruno (Epic, The Peanuts Movie) en Troy Quane (Ice Age: Collision Course) regisseren de film. Het project is gebaseerd op Pigeon: Impossible, een originele korte animatiefilm door Lucas Martell.

De stemmen worden verzorgd door Will Smith, Tom Holland, Ben Mendelsohn, Karen Gillan, Rashida Jones, DJ Khaled en Masi Oka.

Spies in Disguise komt aan het eind van december in de bioscoop.