Nieuwe trailer voor Anne Rice’s Mayfair Witches serie met Alexandra Daddario

AMC heeft de nieuwe trailer uitgebracht voor de serie Mayfair Witches, de adaptatie van Anne Rice’s bovennatuurlijke horrorromanserie, met in de hoofdrol Alexandra Daddario. Het staat gepland om op 5 januari op AMC+ te verschijnen.

De video introduceert Rowan terwijl ze ontdekt dat ze uit een heksenfamilie komt. Het benadrukt de connectie van de Mayfair-heksen met de duivel, die in verschillende vormen voor Rowan zal verschijnen.

Mayfair Witches serie

Mayfair Witches is gebaseerd op Anne Rice’s Lives of the Mayfair Witches-trilogieroman en is afkomstig van Masters of Sex‘s Esta Spalding en Michelle Ashford, die zowel schrijvers als uitvoerend producenten zijn. Spalding is ook de showrunner onder haar algemene deal met AMC Studios.

De serie gaat over een intuïtieve jonge neurochirurg die ontdekt dat zij de onwaarschijnlijke erfgenaam is van een heksenfamilie. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten, krijgt ze te maken met een sinistere aanwezigheid die haar familie al generaties lang achtervolgt.

De serieadaptatie zal bestaan ​​uit acht afleveringen geproduceerd door AMC Studios. Christopher Rice is de uitvoerende producent van alle projecten die zijn gebaseerd op de iconische werken van zijn overleden moeder, die in 2020 door AMC Networks werden overgenomen. Dit dient als het tweede project in het zich uitbreidende Anne Rice-universum van het netwerk, na de serie Interview with the Vampire.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter