Nieuwe trailer voor Being The Ricardos met Nicole Kidman & Javier Bardem

Amazon Prime Video heeft de officiële trailer uitgebracht voor Being the Ricardos, Aaron Sorkin‘s aanstaande biografische dramafilm, waarin het verhaal achter de schermen wordt belicht van een van de meest invloedrijke shows aller tijden. De hoofdrollen zijn voor Oscarwinnaars Nicole Kidman & Javier Bardem. Bekijk de trailer hieronder.

De video biedt een nadere blik op Kidman en Bardems als tv-legendes Lucille Ball en Desi Arnaz. Het toont het conflict binnen hun echte huwelijk en het NBI-onderzoek dat de carrière van Ball bijna beëindigde.

Being The Ricardos trailer

Being The Ricardos trailer

Lucille Ball (Nicole Kidman) en Desi Arnaz (Javier Bardem) worden bedreigd door schokkende persoonlijke beschuldigingen, een politieke laster en culturele taboes. De film van Academy Award®-winnende schrijver en regisseur Aaron Sorkin is een onthullende inkijk in de complexe romantische en professionele relatie van het echtpaar. De film neemt het publiek mee naar de schrijverskamer, de geluidsstudio en achter gesloten deuren met Ball en Arnaz tijdens één kritische productieweek van hun baanbrekende sitcom I Love Lucy.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicole KidmanJavier Bardem, Jake Lacy, J.K. Simmons, Nina Arianda, Tony Hale, Alia Shawkat.

De film is geschreven en geregisseerd door Aaron Sorkin. Being the Ricardos wordt geproduceerd door de kinderen van het overleden stel, Lucie Arnaz en Desi Arnaz Jr., samen met Jenna Block & David Bloomfield, Stuart Besser en Lauren Lohman van Escape Artists. Het is geproduceerd door Todd Black, Jason Blumenthal en Steve Tisch van Escape Artists.

Amazon Studios brengt Being The Ricardos uit in de bioscoop op 10 december 2021 en wereldwijd op Prime Video op 21 december 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter