Nieuwe trailer voor Bridgerton seizoen 2

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Bridgerton seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. Bridgerton is een romantische en scherpzinnige serie vol schandalen over onverwoestbare vriendschappen, familiebanden en de zoektocht naar een liefde die alles overwint. In het tweede seizoen volgen we Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), de oudste broer van de familie, terwijl hij op zoek gaat naar zijn toekomstige echtgenote. De familie Bridgerton keert terug naar Netflix op 25 maart 2022.

trailer Bridgerton seizoen 2

Bridgerton seizoen 2 trailer

In het nieuwe seizoen wordt Anthony in zijn zoektocht gedreven door zijn plicht om de familienaam hoog te houden. Hij zoekt een debutante die aan zijn onmogelijke normen moet voldoen. Dit lijkt niet te lukken totdat Kate en haar jongere zus Edwina Sharma uit India arriveren. Als Anthony Edwina het hof begint te maken, ontdekt Kate de ware aard van zijn bedoelingen – een echte liefdesmatch staat niet hoog op zijn prioriteitenlijstje – en besluit ze alles in het werk te stellen om de verbintenis te stoppen. Maar door dit te doen, brengen Kate en Anthony’s verbale sparringwedstrijden hen alleen maar dichter bij elkaar, wat de zaken aan beide kanten bemoeilijkt. Aan de overkant van Grosvenor Square moeten de Featheringtons de nieuwste erfgenaam op hun landgoed verwelkomen, terwijl Penelope door de ton blijft navigeren terwijl ze haar diepste geheim bewaart voor de mensen die het dichtst bij haar staan.

Bridgerton seizoen 2 is gebaseerd op Julia Quinn’s The Viscount Who Loved Me, dat draait om het zoektocht naar een geschikt huwelijk voor de oudste broer of zus van Bridgerton, Anthony, gespeeld door Jonathan Bailey. Het nieuwe seizoen bevat de introductie van een nieuwe vrouwelijke hoofdrol in de vorm van Sex Education-actrice Simone Ashley als Kate Sharma. Ze zal ook worden vergezeld door nieuwe personages, waaronder Shelley Conn (Liar) als Edwina Sharma, Calam Lynch (Benediction) als Theo Sharpe, Charithra Chandran (Alex Rider) als Edwina Sharma, Rupert Evans als Edmund Bridgerton en Rupert Young (The Secret Garden) die Jack zal spelen.

Bridgerton heeft rollen voor Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Golda Rosheuvel, Jonathan Bailey, Luke Newton, Luke Thompson, Claudia Jessie, Nicola Coughlan, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Ruth Gemmell, Adjoa Andoh, Polly Walker, Bessie Carter, Harriet Cains en Julie Andrews als de stem van Lady Whistledown.

Bridgerton seizoen 2 is vanaf 25 maart 2022 exclusief te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter