Nieuwe trailer voor Can You Keep A Secret? met Alexandra Daddario & Tyler Hoechlin

Vertical Entertainment heeft de officiële trailer uitgebracht voor hun aanstaande romantische komedie Can You Keep A Secret?, met Alexandra Daddario (San Andreas, Percy Jackson) en Tyler Hoechlin (Supergirl). Bekijk de trailer hieronder. De film is gebaseerd op het boek van auteur Sophie Kinsella en zal de film op 13 september verschijnen in de bioscoop.

Can You Keep A Secret? is een romantische komedie die het verhaal volgt van Emma Corrigan (Daddario), een meisje met een paar geheimen. Tijdens een turbulente vlucht, denkend dat ze op het punt staat te sterven, vertelt Emma al haar geheimen aan de knappe vreemdeling die naast haar zit. Ze dacht tenminste dat hij een vreemde was. Maar dan arriveert Jack Harper, de jonge en ongrijpbare CEO van haar bedrijf, op kantoor. En hij kent elk vernederend detail over Emma.

De film bevat ook rollen voor Laverne Cox (Orange is the New Black) als Cybill, Kimiko Glenn (Spider-Man: Into the Spider-Verse) als Gemma, Sunita Mani (GLOW) als Lissy, Judah Friedlander als Mick en Kate Easton als Artemis.

Elise Duran (Finding Sarah, LA Shrinks) regisseert op basis van het scenario door Peter Hutchings (The Outcasts, The Last Keepers).