Nieuwe trailer voor Chucky serie

SYFY en USA Network hebben de trailer vrijgegeven voor Don Mancini‘s aankomende Chucky serie. Deze kun je hieronder bekijken. De serie gaat op 12 oktober in première op SYFY en USA Network.

Chucky trailer

Chucky trailer

Chucky serie trailer

Het verhaal speelt zich af in een idyllisch Amerikaans stadje dat in chaos wordt geworpen terwijl een reeks gruwelijke moorden dreigt de hypocrisie en geheimen van de stad bloot te leggen. Dit komt allemaal op de hielen van een vintage Chucky-pop die opduikt bij een verkoop. Tegelijkertijd moet de pop omgaan met de komst van vijanden en bondgenoten uit zijn verleden die de waarheid achter de moorden en de onnoemelijke oorsprong dreigen bloot te leggen.

De serie bevat de terugkeer van franchise bekenden Brad Dourif, Jennifer Tilly, Fiona Dourif, die hun stemrollen opnieuw spelen als respectievelijk de titulaire moordenaarspop, Tiffany en Nica Pierce. Nieuwkomers zijn Devon Sawa, Zackary Arthur, Teo Briones, Bjorgvin Arnarson en Alyvia Alyn Lind.

De Child’s Play franchise bestaat al 30 jaar, sinds de eerste film die in 1988 uitkwam en een succes was aan de box office. De film ontving over het algemeen positieve recensies en kreeg een cult-aanhang. De film kreeg zes sequels die succesvol bleven aan de kassa, maar langzaamaan kregen ze meer gemengde en negatieve recensies. Dat was tot Curse of Chucky, die terugkeerde naar de horrorwortels van de franchise en zeer positieve recensies kreeg. De meest recente film, Cult of Chucky, werd uitgebracht op Blu-ray en video-on-demand en ontving sterke recensies van critici. Brad Dourif is sinds het begin ​​een hoofdonderdeel van de franchise en heeft zijn stem gegeven aan de moorddadige pop in alle films.

De serie gaat op 12 oktober in première op SYFY en USA Network.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter