Nieuwe trailer voor Clifford The Big Red Dog

Paramount Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Clifford The Big Red Dog. Deze nieuwe familiefilm is gebaseerd op de populaire kinderboekenreeks en draait vanaf 22 december 2021 in de Nederlandse bioscopen. Bekijk de trailer hieronder.

Clifford The Big Red Dog

Clifford The Big Red Dog trailer

De tiener Emily Elizabeth (Darby Camp) ontmoet een magische dierenbeschermer (John Cleese) die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York. Haar alleenstaande moeder (Sienna Guillory) is de stad uit voor werk waardoor Emily en haar leuke maar impulsieve oom Casey (Jack Whitehall) samen op een spannend avontuur gaan in de grote stad.

De film is geregisseerd door Walt Becker op basis van een scenario door  Jay Scherick & David Ronn en Blaise Hemingway. De film is gebaseerd op het geliefde personage uit de Clifford boekenserie van Norman Bridwell uitgegeven door Scholastic. Clifford laat zien dat er op de wereld voor iedereen plek is.

De cast bestaat uit Jack Whitehall, Darby Camp, Tony Hale, Sienna Guillory, David Alan Grier, Russell Wong, Rosie Perez, John Cleese.

De film Clifford The Big Red Dog is vanaf 22 december 2021 zowel in originele als in de Nederlands gesproken versie (Clifford de Grote Rode Hond) te zien in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter