Nieuwe trailer voor coming of age thrillerserie Hanna

Vanaf vrijdag 29 maart start de nieuwe coming of age thrillerserie Hanna, op Amazon Prime VideoBekijk hieronder alvast de nieuwe trailer!

De serie Hanna draait om Hanna (Esme Creed-Miles) die is opgegroeid in de afgelegen bossen van Oost-Europa en haar hele jeugd heeft getraind om zichzelf en haar vader Erik Heller (Joel Kinnaman) te beschermen tegen iedereen die het op hen gemunt heeft. Haar survival skills worden uiteindelijk getest wanneer zij en haar vader door CIA agent Marissa Wiegler (Mireille Enos) en haar team van elkaar gescheiden worden. Op een gevaarlijk avontuur door Europa moet Hanna de CIA agenten ontwijken die het op haar gemunt hebben en heeft ze maar één doel: haar vader terugvinden. Hanna’s geïsoleerde jeugd brengt beangstigende psychische en emotionele uitdagen met zich mee wanneer ze wordt geconfronteerd met een nog diepere samenzwering; een waarbij niet alleen haar eigen, maar ook haar vaders leven op het spel staat.

David Farr, die de originele film mede-schreef, schreef de adaptatie van de serie. De serie wordt uitgevoerd geproduceerd door Mary Adelstein en Becky Clements, en door Scott Nemes en JoAnn Alfano van NBC Universal International Studios. Sarah Adina Smith (Legion, Room 104) regisseerde de serie, die werd opgenomen in maart 2018 in Hongarije, Slowakije, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.