Nieuwe trailer voor Disney’s Cruella met Emma Stone

Walt Disney Pictures heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de film Cruella met Emma Stone als Cruella De Vil! Bekijk de trailer voor het live-action oorsprongsverhaal van de geanimeerde slechterik hieronder!

Cruella trailer

De tiener Estella heeft een droom: Ze wil modeontwerpster worden en heeft daar het talent, innovatie en ambitie voor. Maar het universum lijkt er expres voor te zorgen dat haar dromen nooit uitkomen. Nadat ze op haar twaalfde wees geworden was in Londen, rent Estella vier jaar later door de straten van de stad met haar beste vrienden en misdaadpartners Horace en Jasper. Wanneer een toevallige ontmoeting Estella in de wereld van de jonge rijken en beroemdheden doet belanden, begint ze het bestaan dat ze voor zichzelf in Londen heeft opgebouwd in twijfel te trekken. Ze vraagt zich af of ze misschien wel voor meer bestemd is. Wanneer een opkomende rockster Estella de opdracht geeft om een kenmerkend kledingstuk voor hem te ontwerpen, krijgt ze het gevoel dat ze het gemaakt heeft. Maar wat kost het om de grote massa bij te houden? En is dat een prijs die Estella bereid is te betalen?

De Cruella De Vil prequel speelt zich af in de jaren 1970 en onderzoekt de schurk die is ontstaan ​​in het boek van Dodie Smith uit 1956, The Hundred and One Dalmatians. Vijf jaar later bracht Disney de gelijknamige animatieklassieker uit over hondenouders Pongo en Perdita, die een horde puppy’s moeten redden voordat bontjassen van ze worden gemaakt. De rol werd ingesproken door Betty Lou Gerson in Disney’s animatiefilm uit 1961 en gespeeld door Glenn Close in de live-action film uit 1996 (alsook de sequel 102 Dalmatians).

Naast Stone zijn er rollen voor Emma Thompson, Joel Fry, Mark Strong en Paul Walter Hauser. De film wordt geregisseerd door Craig Gillespie (I, Tonya, The Finest Hours, Million Dollar Arm) op basis van een scenario door Aline Brosh McKenna, Jez Butterworth, Dana Fox, Kelly Marcel, Tony McNamara, Steve Zissis.

Disney’s Cruella zal op 28 mei 2021 in de bioscopen te zien zijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter