Nieuwe trailer voor DC’s Titans seizoen 3

HBO Max heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor Titans seizoen 3. Deze kun je hieronder bekijken. De reeks start 12 augustus met de eerste drie afleveringen van het seizoen. Daaropvolgende afleveringen worden elke donderdag tot en met 21 oktober wekelijks gelanceerd.

Titans seizoen 3 trailer  Titans seizoen 3 trailer  Titans seizoen 3 trailer 

Titans seizoen 3 trailer 

Titans volgt een groep jonge helden uit het DC-universum naarmate ze volwassen worden en deel gaan uitmaken van de klassieke Teen Titans-franchise. Dick Grayson en Rachel Roth, een speciaal jong meisje bezeten door een vreemde duisternis, raken verwikkeld in een samenzwering die de hel op aarde zou kunnen brengen. Ze worden vergezeld door Starfire en sympathieke Beast Boy. Samen worden ze een surrogaat gezin en een team van helden.

In seizoen 3 trekken de omstandigheden onze helden naar Gotham City, waar ze zich zullen herenigen met oude vrienden en nieuwe bedreigingen het hoofd bieden.

Titans heeft rollen voor Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Alan Ritchson, Minka Kelly, Bruno Bichir, Lindsey Gort, Ryan Potter, Conor Leslie, Curran Walters, Joshua Orpin. Seizoen 3 bevat ook rollen voor Damaris Lewis als Blackfire, Savannah Welch als Barbara Gordon, Vincent Kartheiser als Dr. Jonathan Crane/Scarecrow en Jay Lycurgo als Tim Drake.

DC’s Titans is afkomstig van producenten Akiva Goldsman, Geoff Johns, Greg Berlanti en Sarah Schechter. In de actie serie komt Dick Grayson uit de schaduw om de leider te worden van een onverschrokken groep nieuwe helden, waaronder Starfire, Raven en vele anderen. Fans kunnen verwachten dat Titans een dramatische avonturen reeks wordt die een van de populairste stripboekteams ooit zal ontdekken.

Titans seizoen 3 zal vanaf 12 augustus van start gaan.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter