Nieuwe trailer voor de Rob Zombie film The Munsters

Er is een nieuwe officiële trailer uitgebracht voor de film The Munsters van regisseur Rob Zombie. De aankomende verfilming is gebaseerd op de klassieke sitcom uit de jaren 60. De horrorkomedie zal in september verschijnen in de bioscoop en op Peacock.

De trailer, die je hieronder kunt bekijken, laat ons kennismaken met de familie Munster, waaronder Jeff Daniel Phillips als Herman Munster, Sheri Moon Zombie als Lily Munster en Dan Roebuck als opa Munster.

The Munsters film

The Munsters trailer

The Munsters, gemaakt door Allan Burns en Chris Hayward, was een klassieke komedieserie die werd beschreven als een satire van het Amerikaanse leven in de voorsteden. Het werd uitgezonden voor 70 afleveringen tussen 1965 en 1966. Ondanks de korte duur kreeg het positieve recensies en werd het geprezen, waaronder een Golden Globe-nominatie voor beste televisieserie.

De aankomende remake is geschreven en geregisseerd door Rob Zombie, die het project al meer dan twee decennia ontwikkelt. Met Jeff Daniel Phillips als Herman Munster, Sheri Moon Zombie als Lily Munster, Dan Roebuck als opa Munster, Jorge Garcia, Dee Wallace, Sylvester McCoy, Richard Brake, Cassandra Peterson en meer.

Hoewel Zombie vooral bekend is om zijn muziekcarrière, heeft de zanger van “Dragula” ook een succesvolle carrière als regisseur gevonden. Zijn filmografie omvat House of 1000 Corpses, 31 en meest recentelijk 3 from Hell.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter