Nieuwe trailer voor Disney / Pixar film Lightyear

Disney en Pixar hebben een nieuwe trailer onthuld voor de aankomende film Lightyear, die draait om de oorsprong van het populaire Toy Story personage Buzz Lightyear. Lightyear moet in de zomer van 2022 verschijnen met Chris Evans in de titulaire rol!

Lightyear film

Lightyear film

Lightyear is een sci-fi actie-avontuur en het definitieve oorsprongsverhaal van Buzz Lightyear (Evans), de held die het speelgoed inspireerde (ingesproken door Tim Allen in de originele filmreeks). De film laat zien hoe een jonge testpiloot de Space Ranger werd die we allemaal kennen.

De stemmencast bestaat uit namen als Chris Evans, Keke Palmer, Dale Soules, Taika Waititi, Peter Sohn as Sox, Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez, Isiah Whitlock Jr.

De film is geregisseerd door Angus MacLane (Finding Dory) en geproduceerd door Galyn Susman (Toy Story 4, Ratatouille). De muziek in de Pixar-film is van Oscarwinnende componist Michael Giacchino, die onlangs ook de soundtrack verzorgde van Spider-Man: No Way Home.

De enorm succesvolle Toy Story franchise begon met de eerste film in 1995, geregisseerd door John Lasseter en geschreven door Joss Whedon, Andrew Stanton, Joel Cohen en Alec Sokolow. De film was de eerste speelfilm van Pixar en had rollen voor  Tom HanksTim AllenAnnie PottsJoan Cusack, Don Rickles, Jim Varney, Wallace Shawn, John Ratzenberger, John Morris en Erik von Detten.

De film Lightyear verschijnt op 15 juni 2022 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter