Nieuwe trailer voor Disney Pixar’s Turning Red

Disney en Pixar hebben de volledige trailer vrijgegeven voor Turning Red, de nieuwste coming-of-age-komediefilm, met de stemmen van Rosalie Chiang en Golden Globe-winnaar Sandra Oh. De film moet 9 maart 2022 in de bioscoop te verschijnen.

De video, die je hieronder samen met de nieuwe poster kunt bekijken, begint met een zelfverzekerd 13-jarig meisje genaamd Mei Li dat van het leven geniet door aan de top van de klas te staan ​​en geobsedeerd is door een jongensband. Het leven heeft echter andere plannen voor haar als ze plotseling verandert in een gigantische rode panda vanwege de mystieke band van haar familie met het schattige dier.

Turning Red

Pixar’s Turning Red trailer

Turning Red concentreert zich op Mei Lee, een zelfverzekerde maar sukkelige 13-jarige die verscheurd is tussen het blijven van de plichtsgetrouwe dochter en de chaos van de adolescentie. En alsof veranderingen in haar interesses, relaties en lichaam nog niet genoeg is, lijdt Mei aan een mysterieuze toestand waarin ze telkens wanneer ze te opgewonden raakt op magische wijze verandert in een gigantische rode panda!

Turning Red wordt geleid door de jonge actrice Rosalie Chiang als de stem van Mei Lee. Sandra Oh (Killing Eve) vertolkt de stem van Mei Lee’s beschermende moeder Ming, die nooit ver van haar dochter is.

De film is geregisseerd door Domee Shi, de schrijver / regisseur achter de Pixar-korte film Bao. Ze was de eerste vrouw die een korte film regisseerde voor de animatiestudio van Disney en een Academy Award won voor de titel. Hoewel Turning Red haar regiedebuut zal zijn, heeft Shi credits voor een aantal opmerkelijke films in het verleden, waaronder als storyboard-artiest aan Inside out, The Good Dinosaur, Incredibles 2 en Toy Story 4.

Turning Red staat momenteel gepland om in de bioscopen te verschijnen op 9 maart 2022 en fungeert als een van de twee Pixar-films die dat jaar in de bioscopen te zien zal zijn. De andere film is het Buzz Lightyear-oorsprongsverhaal met Chris Evans in de hoofdrol, dat gepland staat voor die zomer.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter