Nieuwe trailer voor Disney’s Jungle Cruise

Ga deze zomer met Dwayne Johnson en Emily Blunt mee op het avontuur van je leven. Bekijk hieronder de nieuwe trailer en poster voor Disney’s Jungle Cruise en bekijk de film vanaf 28 juli in de bioscoop of vanaf 30 juli op Disney Plus met VIP-toegang. Additionele bijdrage vereist.

De jaren twintig vorige eeuw. Kapitein Frank neemt een broer en zuster mee op een missie om een boom in de jungle te zoeken die helende krachten heeft. Tijdens hun zoektocht zullen ze op de proef worden gesteld door de gevaren in de jungle en het feit dat ze niet de enigen zijn die de boom willen vinden.

Jungle Cruise trailer

Jungle Cruise trailer

Disney’s Jungle Cruise is een avontuurlijke, spannende rit door de Amazone met de bijdehante schipper Frank Wolff (Johnson) en de onverschrokken onderzoeker Dr. Lily Houghton (Blunt). Lily reist van Londen naar het Amazone-oerwoud en doet een beroep op de diensten van Frank om haar stroomafwaarts te begeleiden op La Quila – zijn bouwvallige maar charmante boot. Lily is vastbesloten om een ​​oeroude boom met ongeëvenaarde genezende vermogens bloot te leggen en de kracht te verkrijgen om de toekomst van de geneeskunde te veranderen. Samen op deze epische zoektocht stuit het onwaarschijnlijke duo op ontelbare gevaren en bovennatuurlijke krachten, allemaal op de loer in de bedrieglijke schoonheid van het weelderige regenwoud. Maar terwijl de geheimen van de verloren boom zich ontvouwen, reikt de inzet nog hoger voor Lily en Frank.

Disney’s Jungle Cruise is geïnspireerd op de beroemde attractie in Disneyland Californie. Met Dwayne Johnson in de hoofdrol, als charismatische rivierbootkapitein en Emily Blunt als een vastberaden ontdekkingsreiziger gaan zij samen op een avontuurlijke missie om de jungle van de Amazon te onderzoeken. Ook Edgar Ramirez, Jesse Plemons, Paul Giamatti en Jack Whitehall spelen een rol in de film.

De live-action film wordt geregisseerd door Jaume Collet-Serra (Non-Stop, Run All Night).

J.D. Payne en Patrick McKay (Star Trek Beyond) schreven het scenario. De film voegt zich bij het rijtje van adaptaties op basis van pretpark attracties als, The Country Bears, The Haunted Mansion, Mission to Mars, Tomorrowland en Pirates of the Caribbean.

Hoewel de opnames van Jungle Cruise in het najaar van 2018 zijn beëindigd, moeten fans nu wachten tot juli 2021 om de film te zien. In 2018 verplaatste Disney de film van 11 oktober 2019 naar de datum van 24 juli 2020. Alles bij elkaar betekent dit dat fans bijna twee jaar langer hebben moeten wachten om Jungle Cruise.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter